Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Forhåndsprogrammerte øvelser

Moonballer Øvelser

Moonballers kan være et mareritt å spille mot. Tenk på det som treg tonehøyde softball. Den høye arcing tone ser ut som det skal være lett å treffe, men det er ikke! Å spille moonballer, trenger du tålmodighet eller en kombinasjon av tålmodighet og en god midcourt svingende volley å flytte deg fremover og fullføre poeng. Prøv å trene begge deler!

Også, ikke vær redd for å flytte tilbake og la den høye spretter ballen slippe til en mer behagelig høyde.

Slicer Øvelser

Noen av de mest effektive klubbnivå spillere vanligvis kan skjære eller hogge sine groundstrokes, holde ballen lavt og hardt for å returnere. Å spille en "slicer", må du huske å bøye knærne litt lavere enn normalt, minimere utvungen feil, og være klar for en lang kamp! Disse spillerne er vanligvis svært stødig og vil bevege deg rundt hele banen.

Lefty Øvelser

De fleste spillerne er høyrehendt, noe som kan gjøre å spille en venstrehendt spiller en relativt ubehagelig opplevelse. Bare ikke være spillere som ikke engang klar over at de bare spilte en venstrehendt inntil kampen er over! Det er viktig å vite at de fleste venstrehendte har sterke forehands groundstrokes og sterk backhand volley. Men, de har ofte svakere slice backhand groundstrokes og har problemer med lave forehand volley. Feedene fra maskinen i denne sekvensen er utformet for å simulere hva en venstrehendt kan kaste på deg!

Grinder Øvelser

Grinder prøver å slites ned sine motstandere fysisk og mentalt, venter på den andre spilleren til å gjøre en avgjørende feil. Denne spilleren treffer høy, loopy, moderate spin skudd som vil utfordre alle spillere.

En seks ball drill som utnytter bakbanen med ulike typer spinner.

Grinder

All-Courter Øvelser

The All-Courter er en spillertype som fokuserer sitt spill på taktisk kunnskapsrike. Han / hun kan konkurrere godt fra grunnlinjen og vil komme til nettet for å fullføre poeng. Når du spiller denne type spiller, forventer mye av skudd variasjon

En seks ball øvelse som bruker både hele bak bane og foran bane med noen topp spinn og mindre ball hastighet.

AllCourt

Beginner Øvelser

Nybegynnere trenger oppmuntring og suksess. Denne 6-ball øvelse er ment å hjelpe nybegynnere å forbedre og bygge tillit. Baller er matet inn i midten 50% av banen, med lav til middels hastighet og land i området mellom service linje og 2.7 meter foran grunnlinjen. Nybegynnere bør prøve å treffe alle 6 baller til å lande utover tjenesten linje på motsatt side av nettet. En mer utfordrende variant er for hitter tenke over hvilken side av banen de sikter på (crosscourt eller ned linjen) før han/hun slår hver ball. Treff 6 baller og deretter pause maskin som simulerer en relativt lang punkt.

AllCourt

Intermediate Øvelser

Intermediater må bli utfordret til å komme mer avanserte nivåer. Denne 6-ball øvelse kan hjelpe intermediater forbedre sin bane dekning og utføre en rekke skudd. Målet for hitter er å lande alle 6 baller bak tjenesten linje med 4 av de 6 baller til å lande i den dype delen av forsvarsfeltet området som vist i diagrammet. Treff bare 6 baller på en tid og deretter en pause i maskinen for å simulere en relativ lang punkt. En mer utfordrende variant er for hitter tenke over hvilken side av banen de sikter på (crosscourt eller ned linjen) før han/hun slår hver ball.

AllCourt

Advanced Øvelser

Avanserte spillere trenger å bli utfordret av tempo og plassering for å nå enda mer avanserte nivåer. Denne øvelsen er utformet for å hjelpe avanserte spillere å utvikle høyere skudd toleranse mens de lærer å raskt identifisere "mulighet" baller som kan bli angrepet. Treff minst 2 baller i en høyrehendt motstanderens backhand bane, deretter på neste relativt kort ball mates fra maskinen, angrep den ballen med en innside-i forehand til motstanderens forehand side. Slå det crosscourt eller kjøre rundt til en backhand å utføre dette skudd. Den eneste regelen er at maskinen er kun tillatt å mate 6 baller i hver sekvens før de stoppet. Derfor hitter vil bli presset til å lete etter den første muligheten til å angrep på 3., 4., 5., eller 6. ball matet.

AllCourt

Forehand Plus Øvelser

Forehand Plus Øvelse kaster baller med moderat topspin og mer bue gi spilleren mer tid til å sette opp for en forehand skudd. Denne øvelsen vil fremheve spillerens dominerende forehand skudd mens opprettholde riktig bane posisjon.

En seks-ball øvelse utfordrende spilleren å opprettholde dominerende bane stilling ved hjelp av deres forehand for hvert skudd.

Forehand Plus

Attack-Defend Øvelser

Attack / Defend Øvelse kaster ballene med større hastighet og minimal spinn gjør spilleren beveger seg inn og ut av hjørnene og tvers baseline raskt. Denne øvelsen vil legge vekt på den mentale og fysiske aspekter som trengs til både angrep og forsvar mot motstanderens skudd.

En seks-ball Øvelse utviklet for å lære en spiller å bevege seg i alle retninger fra grunnlinjen.

Attack Defend

Approach Øvelser

Den Approach Øvelse kaster baller med ulike spinner og buer rettet for spilleren å nærme inn bane etter å ha spilt en aggressiv ball. Denne øvelse can fremme riktig tilnærming og netto stilling, sammen med riktig tildekking av linjen.

En seks-ball Øvelse understreker tilnærming fra bak grunnlinjen inn foran bane med balanse og fart.

Approach